onsdag, juni 03, 2009

SOMMARLOV!

I onsdags hade jag sista presentationen i skolan, så nu är det sommarlov, och fyra år på KTH är över! Bara exjobbet kvar! :D

Veckan har bestått av firande av att skolan är slut, firande av en kompis som fyllt 25, några härliga dagar i solen, lite agilityträning och igår matlagning och bak hela dagen inför lillasyster Malins studentmottagning idag! En riktigt härlig vecka med andra ord! Idag är det alltså student som gäller, ska bli riktigt trevligt. Synd att vädret är så tråkigt med regn och 8 grader bara.

Nu börjar agilitytävlingen närma sig också. Körde lite agility häromdagen, och tränade lite kontaktfält då. De är ju inte direkt 100 %-iga, men om jag är nära Yoshi och markera i ord eller genom att sakta ner så tar han dem ganska ordentligt. Passade på att testa lite hopp på 65 cm för att ladda inför eventuell large-klass. Han har ju rejält med studs i benen iaf, hoppar väl en dryg decimeter över de hindrena, även från knepiga vinklar, men när jag försökte mig på inkallningar över så höga hinder blev han osäker och sprang runt. Så om vi hamnar i large så blir det nog till att köra loppen ganska nära honom så han är säker på att han ska ta hindrena. Var hur som helst kul att se hur jäkla taggad han var när vi inte hade kört agility på 1½ vecka. Yoshi började med att springa upp på gungan och ta den hur snabbt och perfekt som helst - härligt att se! Körde en slalom direkt efter det, och där gick det undan riktigt snabbt med skitbra teknik!

Imorrn blir det förhoppningsvis agilityträning på klubben (om inte min förkylning sätter stopp för det) och på lördag blir det tävling. Ska bli jättekul! :D

2 kommentarer:

Sussi sa...

Håller tummarna för att det går bra på lördag! Nog är väl Yoshi en medium! Har planer på att göra en sida på hemsidan om tävlande Forsfarare, får man ta med er på bild?

Puzza Yoshi!

Anonym sa...

Vad härligt att vara klar med utbildningen. Och så säger vi lycka till med tävlingen.

Majsan