torsdag, juni 04, 2009

Misslyckad träning

Idag satt jag och Yoshi och åkte tunnelbana och promenerade i regnet i 1½ timme, bara för att mötas av en tom agilityplan! Var bara vi där när vi kom till träningen, men efter en stund dök ytterligare en stackare upp. Så gott som alla hinder var bortplockade, troligen inför tävlingen. Snopet! Men vi tränade lite slalom, kontaktfält på A-hindret och gungan i alla fall, men det vi hade behövt var att köra igenom en hel bana. Har nog bara gjort det en enda gång, så hade känts bra att ha gjort det någon gång mer inför tävlingen. Var åtminstone extra skönt att få sätta sig ner med en kopp te när jag och Yoshi väl kom hem alldeles genomblöta! :)

Här kommer lite bilder från senaste veckan:

Yoshi är nyklippt med vår nya Andis-maskin. Vilken skillnad mot vår 15 år gamla Moser Rex :D


Vi fick oväntat besök i form av en luftballong som flög lågt utanför balkongen. Vilken skum inkräktare, tyckte Yoshi, och skällde för att den skulle försvinna.


Husse och Yoshi myser.


Så mysigt att tungan åker ut.



Förra helgen var vi i Hagaparken och träffade Henriks kusin med flickvän och hundvalp. Yoshi tittar rakt in i kameran för en gångs skull!




En rolig pinne (fast egentligen har vi pinnförbud efter en liten olycka med pinne i halsen för ett tag sen!)



Igår var Yoshi med på studentutspring på MediaGymnasiet när Malin tog studenten. Funkade ganska bra trots trängsle, massor av folk och hög musik från studentflaken.


Inga kommentarer: