fredag, mars 27, 2009

Kommer våren snart?

Det känns som om våren inte riktigt kan bestämma sig. Pendlar lite fram och tillbaka varje dag. Igår var det i alla fall riktigt härligt och soligt vårväder ute, och DN visar 9 plusgrader och en stor sol, så det får alla se till att hålla tummarna för! Börjar längta efter att fixa iordning på balkongen nu. Köpte lite penséer och en påsklilja för några dagar sen, och när jag kom hem med dem blev det snöstorm ute, så var ju inte så passande... Och inte bara blommorna längtar ut till balkongen, Yoshi gör det också! Han har fått vara ute där några korta soliga stunder i år, så nu tittar han ofta drömmande mot balkongen och vill vara där mer!

På skolfronten har de tidigare kurserna med allt uppsatsslit avslutats, och Projekt Stadsplanering påbörjats! Känns jättekul! Vi är bara tio personer, och ska jobba med att ta fram planer för utvecklingen av Jakobsberg, kombinerat med intressanta föreläsningar. Och på torsdag ska jag på möte angående exjobb, får se om det kan gå att få till nåt sånt jag skulle vilja göra. Återkommer om det :)

Igår kväll blev det lite träning med Yoshi. Tror både jag och han är lite trötta på att nöta momenten i lydnadsklass 1, så började experimentera med lite nya saker. Vi körde lite apport där han fick springa och hämta apportbocken och lämna av den, och nån första ansats till rutan. Kul att få röra sig lite mer i lydnadsträningen tyckte Yoshi (som inte är så förtjust i att ligga stilla och har svårt att fatta vitsen med att sitta stilla och hålla i apportbocken, även om han faktiskt är duktig på det nu också).

Idag blir det lite pyssel med Jakobsbergsprojektet, en tvätt är igångkörd, och förhoppningsvis blir det tid för lite städning och eventuellt lite träning. Kanske blir bio ikväll också, "Marley & Jag". Verkar lite fånig, men söt, och som hundägare kände man sig ganska träffad i trailern :) http://www.sf.se/filmer/film?filmid=31000709

2 kommentarer:

Anonym sa...

Den filmen vill jag oxå se. Har läst boken och älskade den.

Ha en trevlig helg

Anonym sa...

4 april

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN YOSHI!!

Hoppas Matte o Husse ger dig ngt smarrigt i present.

Majsan o Puzzel Jr