söndag, april 05, 2009

Nu är Yoshi storpudel!

Igår fyllde Yoshi storpudel, som vi brukar säga att han gör varje år när han fyller år. 3 år fyllde han den här gången! :) Det firades med en ostskiva och en bit melon, och när Henriks föräldrar var här på kvällen fick Yoshi ett paket med en stor mjukisstruts i. Tog inte lång stund innan Yoshi hade brutit nacken av strutsen, och nu har han även förstört rösten på strutsen (= slitit ut pipgrejen i den).

Annars njöt vi av det härliga vädret igår! Var ute och gick en långsam promenad bara för att njuta av solen :) Och så blev det lunch på balkongen! Och idag trotsade vi tråkvädret för en löprunda i Grimstaskogen. Yoshi var med som vanligt.

Ska anmäla mig och Yoshi till fortsättningskurs i agility med Pudelklubben, med start om en vecka, bara det finns platser kvar och fortfarande går att anmäla sig. Vi hoppas på att komma med i alla fall! Ska bli jättekul!

I veckan var jag och diskuterade examensarbete med några personer på avdelningen Transport- och Lokaliseringsanalys på KTH http://www.infra.kth.se/tla/. Verkade jättebra, så nu mer går min hjärna på högvarv för att komma på ett mer precist ämne för exjobbet! Blir någonting kopplat till modeller för markanvändning och transporter. Ska verkligen bli jätteroligt!

1 kommentar:

Sussi sa...

Grattis på 3-årsdagen, lite i efterskott! Vore kul att ses någon gång framöver. Få se om vi hinner med någon valpträff i vår med tanke på valpar o allt. Kram Sussi med flock