tisdag, mars 10, 2009

Börjar med lite bilder från senaste dagarna:


Såhär blöt och härlig blir man efter halvkroppsdusch för att få bort all sand från promenaderna just nu (förutom idag när all sand har täckts av ett härligt snötäcke! :D )


GI-lunch i form av god kräftomelett med färsk koriander. Försöker köra med begränsad mängd kolhydrater sen några veckor tillbaka - väldigt skönt faktiskt!
Metallica-konsert i lördags! Var hur bra som helst, med jättehäftig show! Och tur hade vi som fick biljetter till konserten i lördags, och inte den i söndags som blev inställd.

Arbete med uppsatsen i söndags kväll. Fick hjälp av Henrik att titta igenom den :)


Nattmacka och genomkoll av första uppsatsen igår kväll, inför dagens redovisning kl 8.00.

Som kanske märks blev helgen en blandning av slit och nöje. Massor av jobb med den andra uppsatsen (som skickades in igår) - jättesegt! Men i fredags hade jag några kompisar här på tjejmiddag - jättetrevligt! Och i lördags var det dags för Metallica-konsert! Har aldrig sett dem live förut, men har lyssnat på dem sen jag var 13-14, så var verkligen kul!

Skickade som sagt in den andra, och sista, uppsatsen för den här gången igår. Efter det var det bara och köra igång med att förbereda inför dagens redovisningar, så blev alledeles för lite sömna inatt precis som igår natt. Pallade med ett skivstångspass igår kväll i alla fall efter en powernap på soffan!

När jag kom hem efter redovisningarna idag tog jag och Yoshi en skön promenad runt Råcksta träsk i snön. Han var väldigt lycklig över snön! :D Och det var jag också när vi kom in! Så mycket skönare att vänta på att snöbollarna på benen tinar bort så man kan torka torrt, jämfört med att duscha bort tonvis med sand!

Nu blir det i alla fall några lugna dagar. Har redovisning igen på fredag eftermiddag, men det är också det enda som återstår för veckan, och för den här kursomgången! Skönt! Har planerat in shopping med Johanna imorrn, blir bra belöning efter uppsatsslit. Är inte bara vovven som ska ha belöning när han gjort något bra :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Tvåbenta behöver också belöning. Ofta... ;o)

Hälsningar
Majsan