söndag, juli 09, 2006

Idag har vi flyttat hem till Camillas föräldrar för att bo här under några dagar när de är på semester. Skönt att ha en trädgård att kunna rasta vovven i utan att behöva springa i en massa trappor varje gång!

Imorse väcktes vi av att vår lilla vovve stod och hulkade som att han skulle spy, men det blev aldrig nånting. Senare på promenaden kom det dock, i form av ett enda äckligt litet äppelkart som han måste ha ätit när vi var här igår på kvällen. Alltså fick vistelsen här inledas med att vi gick runt och rensade tomten från äppelkart, samtidigt som vi tränade på att ha Yoshi lös på trädgården. Det gick bra, bara man berättade för honom när han var på väg ut från tomten. Eftersom det tydligen var väldigt skojigt att plaska i det lilla fågelbadet så gick matte och hämtade en rejäl balja som fylldes till bredden med vatten. Det var roligt det, särskilt att plaska runt med tassarna i den! Just nu har vi en väldigt blöt liten vovve...

De senaste dagarna har det visat sig att Yoshi är riktigt förtjust i smultron, och han är även väldigt bra på att leta upp och plocka loss dem. Det finns buskar både hemma på gården och här hos Camillas föräldrar, mycket att smaska i sig alltså!

Inga kommentarer: