tisdag, juni 13, 2006

Varmt idag igen!




Igår kom Henriks syster Johanna på besök. Kul tyckte Yoshi, precis som alltid när det är nån som vill prata och busa med honom! :)

Idag har det inte gjort så jättemycket. Yoshi sover sig mest igenom värmen, men jag tror han har det ganska behgligt, för under utesoffan på balkongen är det svalt och även inne under sängen har han upptäckt. Leka med isbitar har vi provat nu, och det var väldigt uppskattat! :) De var både goda och roliga och så får han lite vätska och blir lite avkyld, så då blir matte nöjd också! :)

Alla klor är klippta nu också (passade på när han nästan sov, gick lite lättare då :) ), så nu slipper man nästan kattklorna. Appropå det så tror jag nästan att vi har blivit lurade och fått en liten blandras! :P Han låter och har klor som en katt, klättrar som en apa, gräver som en grävling och har päls som ett får (men inte lika flottig förstås)!

En ny sak som Yoshi har upptäckt idag är att han har roliga öron. I medvind så blåser öronen fram, och allt som rör sig är ju jätteroligt och ska bitas i, även de egna öronen! :)

Snart kommer mamma med sushi så att jag också får lite mat, och Yoshi ska nog ha lite middag snart. Om han har sovit färdigt någon gång vill säga :)

Inga kommentarer: