onsdag, juni 28, 2006

Segdag!

Nån har försökt flytta korgen trots kompostgallerhagen runtom...


Det här lyckades Yoshi med när jag lämnade honom ensam 7 minuter

Idag är det matte vid datorn igen :)

Idag har Yoshi tagit sig en riktig segardag. Trots att han somnade ovanligt tidigt igår kväll (innan elva) så sov han till tio idag då vi nästan väckte honom och tog ut honom och gav honom frukost. Han var uppe hos oss en stund i sängen vid åtta när vi vaknade, men sen när vi skulle gå och äta frukost låg han och sov på kudden... :) Annars har han mest sovit idag också...


Sjusovaren vid tiotiden imorse


Igår träffade han på en läskig svan. Det var en stor svanhanne vid Råcksta träsk som fräste för att försvara sina ungar och Yoshi skällde och morrade tillbaka. Han har börjat skälla mer och mer, ibland skäller han när han busar och idag kikade han in i bilfirman i huset där vi bor och skällde! Knäppis! :)

För ett par dagar sedan var vi hemma hos Henriks familj. Vi passade då på att åka lite båt också, och vi funderade lite på hur det skulle gå med Yoshi, men kom fram till att det inte borde vara några problem med tanke på hur tuff han är. Så vi tog på flytväst och sen la han sig och sov hela båtutflykten. Han blev inte ens imponerad när matte försökte visa hur kul och härligt det var att titta ut på vattnet och känna fläktandet när man åker... :)

Yoshi och Ronny tittar på nåt spännande

Inga kommentarer: