onsdag, augusti 12, 2009

Nya tävlingar på gång...

Nu är jag och Yoshi anmälda till ytterligare två agilitytävlingar - Skarpnäck HUs agilitytävling 30/8 och Väsby BKs tävling 5/9 (och så Nynäshamn 22-23/8 sedan tidigare). Preliminärt blir det en eller två tävlingar helgen 12-13/9 också, och Solna-Sundbyberg BKs tävling 26/9. Så blir lite tävlingar framöver, men om vi ska få några pinnar så måste vi tävla på lite :)

Idag var jag med Johanna en sväng till Tygvaruhuset och kollade tyger. Hade funderat på att sy en dyna till bänken i hallen med något fint tyg. Hittade ett fint tyg i alla fall, med hjortar, träd och fåglar på, men insåg att hela kalaset skulle gå på 500 spänn med skumgummi och allt. Så struntade i det för tillfället i alla fall...

Har även lite tapetseringsfunderingar på gång för lägenheten... Vår lägenhet har någon sort standardutformning, och såg därför likadan ut som de andra 143 lägenheterna i våra hus när vi flyttade in, men beige tapeter i alla rum. Inget fel på dem egentligen, men lite tråkigt är det... :) Så var och kollade tapeter med Johanna för några veckor sedan, och till helgen kanske jag och Henrik ska kolla och se om vi hittar något vi gillar. Finns ju så mycket att välja på, både vad gäller färg, mönster och struktur, så är inte lätt! Tanken är att ha en fondvägg med tapet i sovrummet, en liten fondvägg i hallen och en i vardagsrum/kök, och måla övriga väggar vita... Men får se vad det blir i slutändan. Jag är i alla fall sugen på att ha en tapet med träd i hallen, ungefär som den här under, och något i stil med de andra två i de andra rummen.


Nu blir det tårtbak inför Henriks 25-årsfirande på fredag!

2 kommentarer:

Sussi sa...

Hehe, jag har köpt en liknande tapet som den översta, fast med björkstammar. Tror att det var Duro. Den ska upp på lill-toan...

Gratta Henrik från oss!

Johanna sa...

Jag gillade den mittersta tapeten, den skulle nog vara snygg i sovrumet, kanske lite för mycket att ha i vardagsrummet men det är ju svårt att säga med den lilla bilden :)

Vi ses i morgon!