lördag, april 21, 2007

Dagen började med en omgång Exspot. Vi plockade första fästingen för ett par dagar sen, så det började bli dags nu. Förra sommaren hade vi ett örthalsband - men dels så fick han ganska mycket fästingar i alla fall och så klarade jag (Camilla) knappt av den starka lukten! Så nu blir det test med spot-on från Exspot så får vi väl se hur det funkar. Hellre de farligheter som finns i medlet än att han blir smittad av en fästing!

Senare blev det en långpromenad hem till Henriks föräldrar. Yoshi fick springa lös över stora fält en bra bit av vägen, han verkade väldigt lycklig då och det kan man ju förstå :)

På kvällen gick vi ut och körde kort, kort träningslydnad. Ska försöka komma igång lite ordentligt med det nu hade jag tänkt. Vi tränade lite på "fot", som vi även tränade på på senaste kursen. Jag tror Yoshi blev lite väl motiverad och uppspelt, för han satte sig "vackert" (med framtassarna upplyfta från marken) istället för vanligt och gjorde ett antal "surikat"... : Körde ett par platsliggningar och några inkallningar också.

Här hemma har det sen planerats möblering i köket/vardagsrummet. Är inte helt lätt att få till möbleringen med den öppna planlösningen och allt, men det löser sig nog så småningom... Vill komma iordning snart bara... :)

Inga kommentarer: