söndag, juli 30, 2006

Häromdagen var vi och hälsade på Edda igen. Det var uppskattat av alla precis som förut :) Yoshi och Edda lekte jättebra, och han var som förut tuff och var på henne för att busa. Vid ett tillfälle var det till och med Yoshi som sprang och jagade Edda. Samtidigt skällde/gnällde han av nån skräckblandad förtjusning. Det lät som riktigt småhundsbjäbb, ungefär som en blandning av skall och gnäll. Och han lät precis hela tiden när han jagade henne. Det var en ganska kul syn med den lilla skiten efter stora Edda och så springer han och låtet "Bjäbb, bjäbb, bjäbb, bjäbb, bjäbb, bjäbb..." samtidigt :)

Igår var vi ute en sväng i skogen. Vi såg inte till en enda människa så vi passade på att ha Yoshi lös och det gick jättebra. Vi vet fortfarande inte hur han reagerar om det kommer en människa eller hund när han är lös, men vi brukar ju märka före honom om det kommer nån. Men man går lite på helspänn hela tiden ändå. Men han är jätteduktig och springer ikapp oss när vi kommer en bit framför honom, och då springer han kanske 5 meter framåt och stannar och nosar på nåt, och så passerar vi, och så springer han ikapp oss när han är 5 meter bakom.

På kvällen var vi hos Henriks föräldrar. Där hittade han ett sånt där tråddraperi som var kul att bita i och ett par goda strumpor. När vi var på promenad hittade han en gammal död fisk i lite växter på bryggan : Imorse hade han hittat min toffla också, så den var inte så fin längre. Jag undrar nästan om det kanske har börjar bli dags för tandlossning, för han har börjat bli lite mer förtjust i att bita på saker...

Inga kommentarer: