söndag, juni 11, 2006

Tredje dagen hemma

Yoshi busar med husse!

Här gillar han att sova (i datorbordet)!


Yoshi jagar små dammtussar under soffan (gott om plats va? :) )


Just nu ligger Yoshi och sover under datorbordet. Han har en egen liten avdelning där i det utrymme som egentligen är till för själva datorn (men eftersom vi har bärbara datorer så är det tomt där), och han verkar tycka att det är mysigt. Han har varit jätteduktig än så länge; han äter precis som han ska, kissar och bajsar nästan bara ute (när han gör det inne är det oftast vid tidningarna vid dörren) och han är redan lite van vid kopplet. Han insåg ganska snabbt att det inte var nå kul att bita i kopplet, för då tog matte bara bort nosen eller så gick vi in, så nu bryr han sig inte om kopplet. Men det kanske kommer igen snart...? :)

Igår fick han träffa Camillas mamma, pappa och ena lillasyster och idag kommer Henriks mamma och pappa på besök. Annars har det bara varit bus inne och ute som gäller.

Igår upptäckte han den roliga leken att pressa sig under soffan! Egentligen är han alldeles för stor för att krypa under soffan (tycker matte), eftersom det inte ens är tio centimeter från golvet till soffan! Men han pressade och tryckte och kröp och ålade, och det verkade som om det var det roligaste han gjort på länge! När han väl var ute och matte pustade ut så var det full fart igen, han sprang bakom soffan och klämde sig under och började åla...

En annan rolig egenskap han verkar ha är att han gillar att stå upp när man bär honom. Han nöjer sig inte med att sitta eller ligga i händerna, utan ska helst stå med bakbenen på ena handen och ha framtassarna i andra handen högre upp så att man ser allt spännande som händer runt i kring. Det var samma sak på balkongen i mattes knä också, då skulle han klättra upp på axeln för att få bästa möjliga utsikt! :)

Inga kommentarer: