söndag, april 26, 2009

Ännu mera agility


Balkongen




Yoshi vill bli klappad på magen...

Senaste veckan har det blivit riktigt mycket agility, med andra kursomgången i söndags (heldag) och kurs igen i torsdags kväll, och en del träning hemma där emellan. Igår var jag och Yoshi ut en sväng till Solna Sundbyberg Brukshundklubb och träffade en tjej som håller i en handlingskurs som börjar snart. Hade kontaktat dem eftersom jag var lite osäker på om jag och Yoshi låg på rätt nivå för kursen eller inte, så vi fick komma dit och köra en liten bana. Gick väl inte alls så bra tycker jag, men hon såg i alla fall att Yoshi har sug på hindrena och det var nog det viktigaste för kursen. Så nu ska vi ta och anmäla oss till den!


Efter besöktet på brukshundklubben träffade jag och Yoshi Johanna (Yoshis "faster") och tog en skön promenad runt Lötsjön och Råstasjön i Solna och Sundbyberg, och på kvällen kom Johanna och Tobbe hit och grillade och spelade kubb. Trevligt!

Nu har vi precis trotsat temperaturen på femton grader i skuggan och ätit frukost på balkongen. Lite småkyligt, men det är det värt för att få sitta här ute och se ut på vitsipporna i skogen nedanför när man äter frukost :) Nu ska vi i alla fall ge oss ut på en promenad i solen, och ta en sväng förbi hundrastgården i Åkeshov där det finns några agilityhinder att träna på. Finns bl.a. gungan, som nog är det vi måste träna allra mest på.



Balkongfika i påskas, med en av böckerna i den underbara serien "Mina drömmars stad"

Inga kommentarer: