söndag, augusti 31, 2008



Den här helgen har varit riktigt mysig, med mycket god mat, utflykt, motion och trevligt sällskap.



I veckan köpte jag en cykelvagn till Yoshi, så igår gjorde vi en premiärtur med den. Utflykten gick till Hässelby Slott, ett par kilometer härifrån.




Det är lite svårt att cykla med Yoshi, eftersom man får hålla ner farten lite och han kan få ont i sin tass om han springer med för mycket. Så i vagnen sitter han ganska bra i alla fall :D Men det blev lite gnäll. Vi måste nog finjustera vagnen lite också - ena hjulet lossnade ett par gånger... Men det gick bra, det hoppade lite snett bara. Men det kanske är sånt man får räkna med när man handlar på Jula? :P


Det var mysigt vid Hässelby Slott i alla fall. Har gått och sprungit mycket precis runt ikring, men varken jag eller Henrik har varit i trädgården intill slottet tidigare. Det var riktigt fint, både slottet och miljön ikring. Vi hade tur med vädret också, så vi satt i solen och drack kaffe och te som vi hade med!


På kvällen hade vi middagsgäster. Det bjöds på två goda pajer och kladdkaka och goda drinkar. Mumsigt!


Idag var vi ute alla tre och sprang 6 km i backiga spår i Grimstaskogen. Det var ganska jobbigt, men riktigt skönt efteråt. Yoshi är fortfarande alldeles utslagen efter joggingrundan.


Ikväll kanske det blir en sväng förbi Jennys nya lägenhet. Spännande! Och imorrn blir det jobb, men på onsdag börjar skolan igen! Ska bli kul. Har haft nästan 15 veckors uppehåll från skolan...



1 kommentar:

Anonym sa...

Vilken fins vagn. Hur mycket fick ni ge för den? Känner köpbegär fast jag har min cykel utlånad för tillfället.